Filmselskapet har blitt offer for et omfattende datainnbrudd fra hackere. En rekke epost-utvekslinger mellom og til og fra ledelsen i Sony har ført til flere pinlige og blamerende avsløringer av hva de egentlig mener om en rekke kjente skuespillere og andre filmfolk.

De nyeste lekkasjene viser også at ledelsen i filmselskapet ikke har mye tiltro til den etter hvert så omtalte og omstridte filmen «The Interview». Filmen, som er en actionkomedie med Seth Rogen og James Franco i hovedrollene, er en parodi på det nordkoreanske regimet og dets leder Kim Jong-un.

- Vi er alle enige her om at dette er nok en feilpasning fra de to, står det i en epost som angivelig er sendt av Peter Taylor, sjef for Sony Pictures britiske avdeling.

«Desperat umorsom»

- Filmen er desperat umorsom og gjentakende. James Franco viser nok en gang at han hans fremste egenskap er å være irriterende, noe som er synd ettersom karakteren hans kunne ha vært både tiltalende og morsom dersom andre hadde gjort den, skriver Taylor videre.

Filmselskapet har avlyst premierene av den etter hvert så omtalte og omstridte filmen i flere land, og den er heller ikke lagt ut på strømmetjenester enn så lenge.

Grunnen er trusler fra en hackergruppe om terrorangrep dersom filmen vises på kino. Amerikanske myndigheter hevder Nord-Korea står bak hackingen.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.