New Yorks guvernør Andrew Cuomo har innført forbud mot bilkjøring i 13 fylker i New York, inkludert alle fem distrikter i New York City, på grunn av snøstormen som er på vei.

Forbudet skulle gjelde fra klokka 23 mandag kveld og omfatter alle kjøretøyer unntatt utrykningskjøretøyer.

– Hvis du er i din bil på hvilken som helst vei, i hvilken som helst by eller landsby, gjør det ingen forskjell: Etter klokka 23 bryter du teknisk sett loven, sa Cuomo og lovet en bot på 300 dollar til enhver som blir stanset.

Tusenvis av flyavganger innstilt

Lignende forbud mot bilkjøring er innført også i nabostatene Connecticut og Massachusetts, og busser og undergrunnsbanen i New York og Boston blir stengt tidligere enn normalt mandag kveld.

Snøen har allerede begynt å lave ned på østkysten av USA mellom Philadelphia og den canadiske grensa i en snøstorm som kan bli den verste i manns minne.

Nesten 7.000 flyavganger er innstilt i regionen, og de fleste offentlig ansatte ble sendt hjem fra jobben tidlig mandag.

 

Les også: Kaller Uber-prising umoralsk og ulovlig

 
Ny snøstorm på vei mot New York  

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.