Analytikerne finner lite å mislike i Apples siste kvartalsrapport som ble levert tirsdag kveld, norsk tid, skriver FT.com.

Mer enn 72 prosent av analytikerne har kjøpsanbefaling på aksjen, med en gjennomsnitlig prismål på 129,37 dollar oer aksje, noe som er rundt ti prosent høyere enn dagens kurs på 117 dollar.

Apples resultater overrasket, og slo forventningene til selv de mest optimistiske analytikerne.

Les mer her: Apple overrasker med rekordsalg av iphone

Men noen analytikere er mer skeptiske, skriver Marketwatch. De lurer på hva Apple skal gjøre for å fortsette suksessen. Og når så mange nå har kjjøpt den nye iphone6 kommer salget til å falle. Det er også bekymring rundt selskapets avhengighet av iphone-salget. 69 prosent av selskapets salgsinntekter kom fra smarttelefonen.

Det er store forventninger til Apple-klokken som blir lansert i markedet i april. Apple har sagt at prisen vil starte på 349 dollar.

Les også: Venter bølge av enorme mobiltelefoner

  Apples hoffprodusent vil bygge elbiler

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.