Representanter for Ukraina, Russland, prorussiske separatister og Organisasjonen for sikkerhets og samarbeid i Europa (OSSE) møttes i Minsk i Hviterussland lørdag.

Etter fire timer dro partene fra hverandre i forskjellige biler, sier et vitne til nyhetsbyrået Reuters.

Det har ikke kommet noen offisiell uttalelse fra noen av partene.

I en telefonsamtale tidligere lørdag diskuterte Russlands president Vladimir Putin, Tysklands statsminister Angela Merkel og Frankrikes president François Hollande den økende volden i Øst-Ukraina.

I samtalen ble det også uttrykt håp om at våpenhvilen vil bli det sentrale temaet i de pågående samtalene i Minsk, het det i en uttalelse fra Kreml lørdag.

En reporter fra Reuters så den tidligere ukrainske presidenten Leonid Kutsjma, representanter fra Russland og OSSE kjøre av gårde i retning Minsk etter å ha landet på flyplassen.

To representanter fra de prorussiske separatistene kom tidligere lørdag.

Kontaktgruppen framforhandlet den forrige våpenhvileavtalen i september i fjor. Den har imidlertid blitt brutt nesten daglig siden. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.