Tv-verten Maria Bartiromo i Fox News Business hadde nylig sitt ett-års-jubileum, noe som ble feiret med et direktesendt tv-show.

En bemerkning som ble servert i showet kunne imidlertid få det til å gå kaldt nedover ryggen på mange, skriver finans.dk.

Den beryktede eiendomsspekulanten Donald Trump slapp nemlig en bombe i forbindelse med at han ringte inn for å komme med en lykkeønskning til Bartiromo.

- Jeg sitter bare og venter på at eiendomsboblen vil sprekke, og når den gjør det vil jeg gjennomføre storinnkjøp i eiendomsmarkedet, sa Trump ifølge finans.dk.

Suksess og fiasko

Selv har Trump mer enn de fleste vært selve symbolet på eiendomsspekulantene i USA, med en lang rekke suksesser og fiaskoer bak seg.

Trump er ikke kjent for å være beskjeden, og flere av bygningene er prydet med hans navn, som for eksempel Trump Taj Mahal, Trump Entertainment Resorts og Trump World Tower.

Donald Trump overtok sin fars eiendomsvirksomhet i 1971 og har ellers gjort seg bemerket ved å gi uttrykk for at han ønsker å stille som presidentkandidat i USA, for sin medvirkning i tv-serien The Apprentice og sitt eierskap i organisasjonen Miss Universe.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: Kjempekasino ble gigantfiasko

 
Han skal bygge gulltårn i Mumbai

Chrysler-sjef langer ut mot Trump: - Du er full av dritt!    (2012)