En måling publisert av TV-kanalen Channel 10 onsdag tyder på at Netanyahus parti Likud ville fått 23 plasser i nasjonalforsamlingen hvis det var valg i dag, to flere enn for en uke siden.

I en tilsvarende måling for Channel 2 får Likud én plass mer enn for en uke siden.

I andre meningsmålinger som er gjort på oppdrag fra de to TV-kanalene, går det fram at henholdsvis 44 og 57 prosent av de spurte ønsker at Netanyahu fortsetter som statsminister. Han er langt foran sin nærmeste konkurrent, Isaac Herzog i Sionistunionen, som får henholdsvis 35 og 28 prosents oppslutning.

I Israel har kritikere anklaget Netanyahu for å bruke Kongressens talerstol til å drive valgkamp knapt to uker før israelerne velger ny nasjonalforsamling.

Les også:
Tre måter markedet kan tolke Norwegian-streiken på
Coop får kjøpe Ica-butikkene
Hun sa opp oljejobben - så bråsnudde markedet (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.