Rapportene fra tolv Federal Reserve-distrikter beskriver at aktivitetsnivået fortsatte å ta seg opp i perioden fra januar til midten av februar.

Det fremgår av den amerikanske sentralbankens Beige Book, publisert onsdag kveld, som er basert på informasjon innsamlet før 23. februar.

Privat forbruk økte i de fleste distrikter, og kontaktene var optimistiske til salgsaktiviteten på kort sikt. Bilsalget steg i de fleste distriktene.

Industriproduksjonen økte i de fleste distrikter, sammenlignet med forrige rapport, men veksttakten varier mellom distriktene.

Stabilt

Rapportene om boligmarkedet er variert mellom distriktene. Boligprisene steg i de fleste distriktene, men byggeaktiviteten var blandet.

Forholdene i jordbruket er forverret siden forrige rapport på grunn av reduserte inntekter, tørke og fallende eksport. Prisene på mais og soya falt.

Boreaktiviteten etter olje og gass har også falt i Cleveland, Minneapolis-, Kansas City- og Dallasdistriktet. Kontaktene venter å kutte investeringene i 2015.

Sysselsettingen har vært stabil, eller fortsatt å vokse, i de fleste distriktene.

Lønnspresset er moderat i de fleste distriktene.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Oljeprisen stiger for tredje dag på rad

Hydro og Subsea 7 tynget børsen

Exxon Mobil kutter i investeringene