I den svenske riksdagen torsdag fikk statsministeren spørsmål om konflikten i Norwegian fra Vänsterpartiet-leder Jonas Sjöstedt, skriver Expressen og Aftenposten.

– I denne konflikten ser vi utstrakt bruk av streikebrytere. Det er fullstendig usselt. Hva synes statsministeren? spurte Sjöstedt.

– Statsministeren synes det er fullstendig usselt å sette inn streikebrytere. Det trenger du ikke lure ett sekund på, svarte Löfven.

I konflikten mellom pilotene i Norwegian og selskapet har arbeidstakerne beskyldt flyselskapet for å drive streikebryteri ved å leie inn fly og mannskap for å trafikkere deler av rutenettet.

Norwegian-sjef Bjørn Kjos har avvist påstandene og vist til at samtlige fly i selskapet der flygerne er ansatt, står parkert.

Siste nytt i saken:
Pilotstreiken fortsetter - nesten alle innenriksflygninger innstilles fredag
Bjørn Kjos: Har fått klar beskjed om at vi er på juridisk trygg grunn
Parat: Ikke mulig å splitte pilotkorpset
Fafo-forsker: - Ikke positivt for forhandlingsklima mellom partene
Norwegian-aksjen rett opp etter børspausen
- Det samme med en annen smak
Norwegian etablerer nye pilotselskaper i Skandinavia

Les også: Alt du trenger å vite om Norwegian-konflikten (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.