Labour får 36 prosent oppslutning på en meningsmåling YouGov har utført for The Sunday Times, mens Toryene får 32 prosent.

Dersom dette blir valgresultatet 7. mai vil Labour sikre seg et forsprang på statsminister David Camerons parti med 60 representanter i Underhuset.

Målingen ble tatt opp etter at Labour-leder Ed Miliband og Cameron hver for seg stilte til TV-utspørring torsdag.

I en meningsmåling rett etter utspørringen mente 54 prosent av de spurte at Cameron kom best ut, mens 46 prosent holdt en knapp på Miliband.

En meningsmåling utført for avisen The Observer rett før TV-utspørringen av de to partilederne, ga de konservative et knapt forsprang på 1 prosentpoeng. 34 prosent sa at de ville stemme på Camerons parti, mens 33 prosent støttet Labour.

Verken Labour eller De konservative får imidlertid flertall i Parlamentet og vil uansett måtte støtte seg på ett eller flere av de øvrige partiene.

Det er knyttet stor spenning til hvor mange stemmer det EU-kritiske partiet UKIP, det skotske uavhengighetspartiet SNP og Liberaldemokratene vil få i årets valg, som spås å bli et av de mest spennende i nyere britisk historie.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.