Statsadvokat Brice Robin opplyser også at en vei er i ferd med å bli anlagt opp til stedet der 150 mennesker mistet livet tirsdag. Veien skal brukes til å fjerne store vrakdeler etter flyet, og den vil stå ferdig mandag kveld.

Etterforskerne har hatt en vanskelig oppgave med å finne de døde og med å lete etter flyets ferdskriver på det svært utilgjengelige ulykkesstedet. Spesialtrent fjellpoliti har måttet eskortere redningsarbeiderne og etterforskerne til stedet.

Germanwings-flyet traff fjellsiden med så stor kraft at flyet gikk fullstendig i oppløsning. Ingen av de døde er funnet intakt, sier politifolk som har vært på stedet.

 

Les også:

Dette er verdens tryggeste flyselskaper  

 D Her er de verste flyulykkene de siste ti årene  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.