Til TV-programmet «Fox News Sunday» sa hun at det er svært sannsynlig at hun vil stille som kandidat, og at hun vil kunngjøre sine intensjoner sent i april eller tidlig i mai.

Fiorina la til at hun ikke kan erklære sitt kandidatur ennå fordi hun fortsatt jobber med å finne de riktige medarbeiderne, finne støtte i partiet og skaffe til veie pengene som trengs til en valgkampanje.

Den svært konservative senatoren Ted Cruz ble mandag forrige uke den første til å melde seg på i kampen om å bli republikanernes presidentkandidat.

Blant de bortimot 25 andre som snuser på muligheten for å stille, er Wisconsin-guvernør Scott Walker, New Jersey-guvernør Chris Christy, tidligere Florida-guvernør Jed Bush og senatorene Rand Paul og Marco Rubio blant de mest kjente navnene.

Hos demokratene er Hillary Clinton omtrent alene om å bli sett på som en realistisk kandidat.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.