- Det gjenstår fortsatt flere vanskelige spørsmål, sier talsperson Marie Harf i Det hvite hus.

Tidligere har også Iran sagt seg villig til å fortsette forhandlingene utover fristen.

- Iran vil ikke ha en atomavtale bare for avtalens skyld, og en endelig avtale bør garantere Irans kjernefysiske rettigheter, sier Hamid Baidinejad.

- Vi vil fortsette samtalene til vi blir enige om spørsmålene vi strides om, føyer han til.

Samtalene foregår i Lausanne i Sveits. En kilde i den tyske forhandlingsdelegasjonen sier at stemningen går opp og ned, og at det er vanskelig å finne en realistisk løsning som begge parter kan godta.

- Det er et åpent spørsmål om vi vil lykkes. Forhandlingene blir hele tiden avbrutt for diskusjoner i mindre sirkler, sier kilden til Reuters.

Iran forhandler med Storbritannia, Kina, USA, Tyskland, Russland og Frankrike om en avtale som skal begrense iranernes atomprogram Partene har i utgangspunktet gitt samtalene en frist til midnatt natt til onsdag.

Målet er å bli enige om en rammeavtale, mens en endelig avtale først skal være på plass innen slutten av juni. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.