Det er meldt om temperaturer opp mot 21 grader i Danmark til helgen, men dansker som vil kose seg med en kald øl i sommervarmen, risikerer å bli skuffet.

Landets største bryggeri, Carlsberg, ble nemlig rammet av en systemsvikt i sitt ordre- og pakkesenter torsdag. Konsekvensen ble at mange dagligvarebutikker og utesteder ikke fikk sine vanlige leveranser fredag ettermiddag, melder Jyllands-Posten.

– Det er en alvorlig situasjon, og det er ekstra ille at det skjer før den første helgen i sommersesongen, sier bryggeriets kommunikasjonssjef Jens Bekke til Helsingør Dagblad.

Feilen ble rettet ved 4-tiden natt til fredag, men forhindret likevel utsendelsen av rundt 2.800 leveranser til bryggeriets kunder.

Se også:

Nå brygger vi som aldri før:

Nå brygger vi som aldri før
Tommy Braseth og Bjørn Harald Færøvik er øl-entusiaster og driver hjemmebryggeriet Nils Hansen på hobbybasis. Norsk hjemmebryggerforening, Norbrygg, kan vise til mer enn doblet medlemsanstall på bare tre år.
03:56
Publisert:

Nå kan du brygge Obamas øl:

Nå kan du brygge Obamas øl
Etter krav fra massene, slipper nå Det hvite hus presidentens øl-oppskrifter.
04:11
Publisert:
 

 

Les også:
- Endrer bildet og utsiktene for norsk økonomi ganske dramatisk
- Det er alle milliardene som skal inn der som gjør at dette ikke blir helt svarte natten
- Rentekuttet kommer (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.