– Det er fortsatt noen tøffe forhandlinger som skal finne sted, men til sjuende og sist er det opp til iranerne, sier Obama under en pressekonferanse tirsdag.

– Jeg vil gå ut av forhandlingene om det er en dårlig avtale, legger han til.

Irans president Hassan Rouhani sier at Teheran vil gjenoppta atomprogrammet hvis stormaktene går tilbake på den foreslåtte avtalen.

– Hvis vi når en avtale, må begge sider være forpliktet til den. Hvis den andre siden bryter avtalen, vil vi gå tilbake til den gamle sti, sterkere enn de kan se for seg, sier han.

USAs utenriksminister John Kerry og Irans utenriksminister Mohammed Javad Zarif hadde et «produktivt» møte i Wien tirsdag, ifølge det amerikanske utenriksdepartementet. De to hadde et langt møte på tomannshånd under forhandlingene mellom stormaktene og Iran.

USAs forhandlingsdelegasjon kunngjorde tidligere på dagen at den midlertidige avtalen om Teherans atomprogram forlenges til 7. juli.

 

Les også: Da elevene sorterte eksamenskarakterene alfabetisk etter navn gikk det opp for dem

Derfor kan Iran-avtale gi oljepris på 70 dollar

- Du akkumulerer gjeld hele tiden

 

Se også:

Slik lokker de unge til å spare:

Slik lokker de unge til å spare
- Skal du kjøpe bolig i Oslo, bør du starte sparingen nå, er rådet Nordea gir til 18-åringer.
01:47
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.