– Vi kommer til å snakke om forslagene, men med den siste talen ser jeg små utsikter til framgang, sier Dijsselbloem, som også er finansminister i Nederland.

Han skal onsdag kveld i nok et krisemøte om Hellas med resten av eurogruppens finansministere, under ett døgn etter at Tsipras ga kreditorene beskjed om at han ville godta kreditorenes forslag dersom noen av vilkårene endres.

Det førte til spekulasjoner på om statsministeren vurderte å avlyse folkeavstemningen søndag, men onsdag ettermiddag oppfordret han i en direktesendt TV-tale nok en gang grekerne til å stemme nei til forslaget.

Vil vente

EU-president Donald Tusk mener Europa ikke kan hjelpe grekerne mot deres vilje.

– La oss vente på resultatet av folkeavstemningen, sier han etter at Hellas' statsminister Alexis Tsipras onsdag gjentok at det greske folket må ta stilling til avtalen med kreditorene i en folkeavstemning.

 

Les også: Hellas' skjebne avgjøres i kveld

Leieprisene i Stavanger har falt med nesten ti prosent

Wikileaks avslører Norges rolle i hemmelige forhandlinger

 

Se også:

Du gir deg lenge før denne suven må kaste inn håndkledet:

Du gir deg lenge før denne suven må kaste inn håndkleet
Sjekk terrengegenskapene til Mercedes' nye stor-suv, Mercedes GLE.
01:31
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.