– Det har ikke blitt løsnet skudd ved militærbasen Navy Yard i Washington, slik det tidligere ble meldt, opplyser anonyme kilder til TV-stasjonene NBC og CBS.

Alarmen gikk på basen torsdag morgen etter meldinger om at en person hadde avfyrt skytevåpen inne på basen. Store politistyrker rykket ut, og et stort område rundt basen ble sperret av.

Men etter hvert som politiet fikk mer oversikt, kom det først melding om at det ikke var funnet noe skadde, og deretter sa en talsmann for Navy Yard at det ikke var observert væpnede personer.

En stund senere ble det meldt at det likevel ikke var løsnet skudd. Dermed ser det hele ut til å være falsk alarm.

– Vi hørte noen rope «kom dere ut av bygningen, ikke gå inn i kantinen» og vi så mange folk løpe bort fra stedet, sier oberstløytnant Scott Williams til CNN. Han var inne i kantinebygningen da alarmen gikk, men sier at han verken så eller hørte noe skyting.

Navy Yard er et tidligere skipsverft og fungerer i dag som marinebase. En væpnet mann drepte tolv mennesker her i 2013.

 

Les også: - Norge må forplikte seg til å godta finansprodukter som ennå ikke finnes

Her venter folk å bruke mest penger på sin neste bolig

Tsipras' sikksakk-snakk frustrerer EU

 

Se også:

Nye super-suver fra Mercedes:

Nye super-suv fra Mercedes
Nye super-suv fra Mercedes
00:25
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.