– Enten det blir et ja eller et nei, så er en avtale i emning, sier Varoufakis til den irske kringkastingen RTE.

– Dersom det blir et ja, kommer den greske regjeringen rett og slett til å undertegne på den stiplede linjen om forslagene fra institusjonene fra 25. juni, mener den greske finansministeren og utdyper:

– Hvis det blir et nei, så kan jeg forsikre dere om at vi i fortrolighet har fått noen veldig anstendige forslag fra det offisielle Europa i løpet av denne uka.

– En avtale er mer eller mindre ferdig, hevder Varoufakis.

Ifølge ham har det vært såkalt private samtaler mellom EU-kommisjonen og Den europeiske sentralbanken denne uka, til tross for at EU-topper har utelukket noen forhandlinger før søndagens folkeavstemning.

– Jeg tror ikke det er for seint. Vi kan få til en avtale i morgen kveld, sier den greske finansministeren fredag ettermiddag.

Les også:

Juncker advarer sterkt mot gresk nei-flertall

Formuen til Walmart-arvingene redusert med 166 milliarder hittil i år  

Se DNtv:

Statsministeren har gamblet med Hellas´ fremtid
Statsministeren har gamblet med Hellas´ fremtid
01:13
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.