Forhandlingene mellom Hellas og kreditorene, EU-kommisjonen, Den europeiske sentralbanken og Det internasjonale valutafondet, starter tirsdag. Det er samtidig uenighet om hvilke reformer som skal gjennomføres før Hellas kan få støtte.

Det melder Bloomberg mandag.

Til tross for at Hellas fikk på plass en foreløpig avtale tidligere denne måneden, skal være det være stor usikkerhet rundt veien frem til en endelig avtale før deadline 20. august, når gresk gjeld til ESB forfaller.

Ifølge Financial Times er det mest omstridte forholdet hvorvidt Hellas trenger å implementere ytterligere reformer for å motta støtte.

Kreditorene insisterer på at det greske parlamentet må vedta ytterligere reformer for å få utbetalt støtte etter den treårige redningspakken. Regjeringen i Hellas mener på sin side at de allerede har vedtatt de reformene som er nødvendige for dette.

Les også:

Rødt, rødt og blodrødt

Satser milliard i Litauen

Dette er toppmeglernes beste salgstips

DNs bilanmelder: «Hvis du er villig til å ofre prestisjen,  fremstår dette som et godt kjøp. Selv om det er en Kia til 700.000»

Her er en premium-suv uten premium prislapp
Storsuv-en Kia Sportage gir deg faktisk mye bil for pengene.
01:56
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.