I kunngjøringen heter det også at tyrkiske myndigheter har anholdt 1.302 personer i 39 provinser som ledd i kampen mot IS, det kurdiske arbeiderpartiet PKK og ulovlige venstregrupper.

Regjeringen opplyser at tilfluktssteder, lagre, logistikkbaser og huler som blir brukt av PKK «i og utenfor Tyrkia», ble truffet under flyangrepene. Det ble ikke sagt noe om tap av menneskeliv.

Tyrkiske myndigheter har siden fredag beordret daglige flyangrep mot PKK-stillinger i det sørøstlige Tyrkia og i Nord-Irak, så vel som IS-stillinger i Syria. Angrepene er et ledd i det Tyrkia kaller «kampen mot terror».

Onsdag ble det også gjort kjent at Tyrkia og USA formelt har inngått en avtale som åpner for at den USA-ledede internasjonale koalisjonen som kjemper mot IS, kan bruke den tyrkiske flybasen Incirlik.

Avtalen omfatter bare kampen mot IS og betyr ikke at det skal gis luftstøtte til kurdiske styrker i det nordlige Syria, opplyser en talsmann for det tyrkiske utenriksdepartementet.

Les også:

Standard & Poor's: Advarer Brasil mot søppelstatus  

Saipem tar gigantnedskrivninger og kutter 8.800 stillinger  

Se DNtv: Skodas salgsdirektør Werner Eichhorn har en plan.

Vil bygge ny SUV
Skodas salgsdirektør Werner Eichhorn har en plan for å selge 1,5 millioner biler årlig.
00:46
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.