Mandag ble flere tall fra amerikanske statistikkmyndigheter offentliggjort, skriver Bloomberg News:

Inntekt og forbruk

Det private forbruket i USA var opp 0,2 prosent på månedsbasis i juni. På forhånd var det ventet at det private forbruket ville stige 0,2 prosent, ifølge en sammenstilling Bloomberg News har utført. Forbruket i foregående måned ble revidert fra en oppgang på 0,9 prosent til en oppgang på 0,7 prosent.

Private inntekter i USA var opp 0,4 prosent på månedsbasis i juni.

På forhånd var det ventet at private inntekter ville stige 0,3 prosent, ifølge en sammenstilling Bloomberg News har utført. Inntektene i foregående måned ble revidert fra en oppgang på 0,5 prosent til 0,4 prosent.

Investeringer og forventninger

Byggeinvesteringene i USA var opp 0,1 prosent i juli, sammenlignet med måneden før. Ifølge estimater innhentet av nyhetsbyrået var det på forhånd var det ventet en oppgang på 0,1 prosent. Byggeinvesteringene måneden før ble revidert til en oppgang på 1,8 prosent fra en oppgang på 0,8 prosent.

De amerikanske innkjøpssjefenes forventningsindeks (ISM-indeksen) var falt til 52,7 poeng i juli fra 53,5 poeng måneden før, mens den på forhånd var ventet å være 53,5. Det viser tall fra Institute of Supply Management offentliggjort mandag, ifølge Bloomberg News.

ISM Prices Paid var 44,0, mot 49,5 måneden før, mens den var ventet til 49,0. Det er normalt høy korrelasjon mellom ISM-indeksen og industriproduksjonen.

 

Les også: Solgt 650.000 kroner over prisantydning - før visning

Har kun timer igjen for å unngå statsbankerott

NHO-kåring: Dette er Norges beste kommune

 

Se også:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Morgendagens konsertmestre:

Morgendagens konsertmestere
00:00
Publisert: