Undergrunnen i London vil holde stengt fra onsdag kveld og ut torsdag etter at tre fagforeninger avviste et nytt tilbud om arbeidstidsbetingelser for de ansatte.

Det er andre gang på to måneder at undergrunnen stenger. I begynnelsen av juli holdt undergrunnen stengt i 24 timer, noe som førte til at flere millioner londonere måtte finne alternativ transport.

Fagforeningene har forhandlet med sin arbeidsgiver London Underground i flere uker. Bakgrunnen for streiken er selskapets planer om nattog i helgene, samt uenighet om lønn.

– Vi er virkelig lei oss for konsekvensene denne streiken vil til, sa fagforeningen ASLEF i en pressemelding mandag.

 

Les også: - Plutselig kan du få en høyblokk rett foran boligen eller en motorvei i hagen

- Jeg sa alvorlig farvel til familie og venner

Biblioteket så ikke for seg at det var dette som skulle vippe Jo Nesbø og Jojo Moyes ned fra toppen av utlånslisten...

 

Se også: (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Morgendagens konsertmestre:

Morgendagens konsertmestere
I tre uker innlosjeres rundt 100 ungdommer i alderen 17-27 på Elverum hvor de samles for å spille i et stort symfoniorkester. Mons Michael Thommessen (23) har spilt fiolin siden han var fem år og drømmer om å jobbe med musikk.
01:21
Publisert: