Angrepet rammet en tappefabrikk i Hajjah-provinsen nord i landet søndag, ifølge vitner og helsepersonell nyhetsbyråene Reuters og AFP har snakket med.

Kildene opplyser at 17 sivile og 14 opprørere er drept. AFP melder at 31 personer er drept, mens kilder opplyser til Reuters at 36 personer mistet livet.

Saudi-Arabia er i spissen for en koalisjon av flere arabiske land som kjemper mot Houthi-opprørere i Jemen. Opprørene inntok hovedstaden Sana i januar og tvang president Abd Rabuh Mansur Hadi til å flykte til Saudi-Arabia. Deretter, i slutten av mars, gjennomførte den saudiledede koalisjonen sine første luftangrep.

De siste ukene har Hadi-lojale styrker vært på offensiven i flere deler av landet, med god hjelp fra koalisjonens kampfly. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.