Det skriver tyske Handelsblatt søndag.

Avisen viser til seks meningsmålinger publisert i helgen som viser at Syriza nå har en oppslutning på 22,2 til 27,3 prosent, mens det nest sterkeste partiet, konservative Nytt demokrati (ND), støtte fra mellom 19,5 til 24,2 prosent av velgerne.

I valget i januar fikk Syriza 36,3 prosent og ND 27,3 prosent.

Høyreekstreme Gyllent daggry, sentrumspartiet To Potami og Kommunistpartiet kjemper om å bli tredje størst i nasjonalforsamlingen med oppslutning på mellom 5 og 6,5 prosent.

Financial Times skriver mandag at den personlige oppslutningen rundt den tidligere statsministeren Aleksis Tsipras samtidig har falt.

61 prosent mente i forrige måned at han gjorde en god jobb, men nå er det bare 29 prosent, tre prosentpoeng foran leder for ND, Vangelis Meimarakis.

FT refererer dessuten til en meningsmåling fra Alco, som viser at 79 prosent av velgerne er skuffet over Tsipras' periode som statsminister. 70 prosent tror den nyeste redningspakken vil være verre enn de to foregående.

Les også:

Her står flere titalls millioner boliger tomme

Asia i dag: Frykter «Japan-krise» for Kina

Se DNtv: Bli klar for skisesongen allerede nå

 

Slik blir du klar for skisesongen - allerede nå
Tidligere landslagsløper i langrenn Siri Helle viser hvordan man kan trene skøyteteknikk med rollerblades.
01:34
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.