Clinton, som de fleste antar vil bli Demokratenes presidentkandidat, har ikke unnskyldt seg for sine handlinger, men sier det var feil av henne å ikke bruke den offentlige epostkontoen i jobben som USAs utenriksminister.

- Jeg er lei meg for at dette har forvirret folk og at det har reist spørsmål, men det finnes ikke noe svar på alle disse spørsmålene, sier hun i et intervju med nyhetskanalen MSNBC.

Hillary Clinton har vært under hardt press etter at saken ble kjent. Politiske motstandere beskylder henne for å omgå loven om åpenhet og journalføring.

- Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde valgt annerledes og jeg skjønner hvorfor det amerikanske folk har spørsmål om dette, sier Clinton.

Clinton har tidligere levert fra seg 30.000 eposter som hun har sendt eller mottatt på sin private epostadresse og som var lagret på hennes private server. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.