Meldingen kommer få dager etter at en tenåring kontaktet journalister i New York Post for å fortelle at han har hacket CIAs nettportal og fått tilgang til sensitive opplysninger fra Brennans epostkonto.

FBI og politiets sikkerhetstjeneste etterforsker påstandene. Hvis de viser seg å stemme, vil det være et hardt slag for amerikansk etterretning, som tidligere er blitt utsatt for en rekke lekkasjer.

WikiLeaks varslet saken på sin egen Twitter-konto onsdag, men det er ikke klart når epostene eventuelt vil bli offentliggjort.

«Vi har fått tak i innhold fra CIA-sjef John Brennans epostkonto og vil legge det ut om kort tid», heter det i meldingen.

Twitter har bekreftet at kontoen tilhører WikiLeaks. Den antas å være kontrollert av nettstedets grunnlegger Julian Assange, som har søkt tilflukt i Ecuadors ambassade i London som følge av voldtektsanklager i Sverige.

Tenåringen som tidligere i uken hevdet å ha hacket CIA, har selv offentliggjort bilder av det som ser ut som informasjon fra amerikanske myndigheter, på en Twitter-konto. Kontoens eier oppgis å være en 13-åring, som uttrykker sympati for palestineres sak. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.