Liket blir behandlet i henhold til russisk-ortodokse tradisjoner, sa statsminister Ahmet Davutoglu på en pressekonferanse i Ankara søndag formiddag, før han skulle dra til Brussel i et EU-møte om migrasjon.

Davutoglu sa på pressekonferansen at den døde russiske flygeren, som ble skutt ned av tyrkiske jagerfly nær grensen til Syria og deretter drept av opprørere på syrisk side av grensen, sent lørdag ble fraktet til Tyrkia og at den drepte russeren blir sendt videre til Russland etter forespørsel fra russiske myndigheter.

Davutoglu sa også at med alle de forskjellige opprørsgruppene som kjemper i Syria, med forskjellige mål, kan det oppstå lignende hendelser på nytt. Det er derfor nødvendig å få på plass et system der informasjon blir delt og koordinert for å hindre nye episoder, sa den tyrkiske statsministeren søndag.

Les også:
India: Vi lar oss ikke herse med på klimatoppmøtet
IATA: - Flyskatt vil ødelegge norsk økonomi

Se DN Tv: Økte omsetningen med sekstimersdag

Mekket suksess med sekstimersdag
De ansatte på Toyota Center Göteborg har jobbet sekstimersdag i 12 år. Både livskvalitet og arbeidsmoral skal ha økt, og selskapet tjener mer med to skift og lengre åpningstid.
01:38
Publisert:

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.