Frankrikes president François Hollandes popularitet har skutt i været etter terrorangrepene som kostet 130 mennesker livet i Paris, viser en ny meningsmåling.

Hollande har lenge slitt med å vinne franskmennenes tillit og bare 15 prosent av de spurte mente i forrige måned at han gjorde en god jobb som president. Det var vel å merke før terrorangrepene i Paris.

Etter terrorangrepene har Hollandes popularitet skutt i været og 35 prosent mener nå at han gjør en god jobb, viser en meningsmåling TNS-Sofres One Point har utført for avisen Le Figaro.

Dette er den høyeste oppslutningen Hollande har hatt siden desember 2012, men noen populær president kan han ikke sies å være. 63 prosent av franskmennene sier fortsatt at de ikke stoler på presidenten.

Les også på DN.no:

Mårten Rød frifunnet

Flere oljeserviceselskaper vil få problemer

Følger nøye med på Vardia

Se DNTV: Ustø landing for Ørnen

 

Ustø landing for Ørnen
Scandic Ørnen er Bergen sentrums største og høyeste hotell. Men det er neppe det reneste. Se video fra hotelltesten her.
00:35
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.