Fredskonferansen skulle egentlig holdes 30. mai i Paris.

– USAs utenriksminister John Kerry kan ikke komme 30. mai, så konferansen er utsatt. Den vil finne sted i sommer, sa Hollande til fransk radio tirsdag.

Frankrike har foreslått å arrangere konferansen i Paris. Konferansen har som mål å gjenopplive fredsprosessen mellom Israel og palestinerne. 20 land, blant dem Egypt, Saudi-Arabia og Jordan, er invitert. Israel og palestinerne har derimot ikke fått invitasjon.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu mener Frankrike er partisk i saken og støtter derfor ikke initiativet. Han godtar kun direkte forhandlinger.

Palestinernes statsminister Rami Hamdallah slutter på sin side opp om den franske planen. Han sa mandag at direkte forhandlinger med Israel er historie.

Les også:

Valuta reddet netthandelen  

Graviditet kan gi «karriereboost»

Fight Club jr. magasinetPlus  (DN+)

Hør DNs podkast

Advokater som snubler over på andre siden av loven, sprekker i Norwegian-lakken og hvilken diagnose skal vi stille på den norske pasienten?

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.

Har du fått med deg denne?

Her har de aldri har lagd mer bunadssølv enn nå
Mens mange bedrifter på Vestlandet sier opp folk har familiebedriften Sylvsmidja på Voss ansatt flere nye gullsmeder det siste året. Også de nye nordmennene i Oslo har begynt å gå med bunad, forteller sølvsmed Trond Johansen.
01:31
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.