Den østerrikske skuespilleren, kjent for filmer som «Inglourious Basterds» og «Django Unchained», sier han er «dritredd» for hva Storbritannias såkalte brexit kan gjøre med resten av Europa.

– Det som skjer, er absurd. Å forlate EU virker ikke bare mot sin hensikt, det er virkelig idiotisk, sa Waltz under et pressetreff for sin nyeste film, «The Legend of Tarzan».

Filmstjernen går langt i å gi Cameron skylden for at Storbritannia skal ut av EU, ettersom han mener statsministeren ikke gjorde nok for å bli i unionen.

- Fordømte rot

– De forbannede pensjonerte soldatene stemte seg selv ut, og det var David Cameron som påførte seg selv, Storbritannia og Europa dette, raste Waltz og fortsatte:

– Og nå sier han at han bare skal overvåke den riktige opptredenen her, og så vil han tre av og la noen andre rydde opp i hans fordømte rot.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: EBA kan bli flyttet fra London
 

Spansk høyreparti nummer én – men mangler flertall

Nervøs oppgang på Asia-børsene etter brexit-fall

Følg markedet på DN Investor

- Anbefalt av DNtv:

 
London-turen blir billigere
Det er det eneste som er sikkert, i følge Harald Magnus Andreassen, sjefsøkonom i Swedbank.
00:43
Publisert: