En femdel av britiske bedriftsledere vurderer å flytte deler av sin virksomhet til andre land som følge av brexit-avstemningen, ifølge en spørreundersøkelse.

Institute of Directors (IoD) spurte vel et tusentall av sine medlemmer mellom fredag og søndag om deres planer etter det uventede avstemningsresultatet.

Nesten to tredeler mener beslutningen er negativ for dem, mens 23 prosent tror den er positiv. 9 prosent mener den ikke betyr noen ting.

En av fire sier de vil innføre ansettelsesstopp. En tredel sier de vil redusere sine investeringer, mens en av ti sier de tvert imot vil øke investeringene. (©NTB)

Les mer på DN.no:

Billigste pund på et år

Super-pt Frank-Idar tjener over en million i året  

Arbeidsgivere legger større vekt på karakterer enn tidligere  

Brexit kommer til å koste Europa dyrt. Norge slipper ikke unna: Storbank varsler kraftig nedtur dnPlus (DN+)

Her er mastergradene som gir jobb. Og det er en overraskende gruppe som er på lønnstoppen: De sikre mastergradene dnPlus  (DN+)

Anbefalt av DNtv:

Alpine helvetesuker
Se de norske alpinstjernene tynes for å bli best i verden
04:42
Publisert:

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Offshore-lønninger og Statoil-kritikk. Konkurransedirektørens bank-bekymring. Og om sannsynligheten for et nytt rentekutt.

Brexit-spesial:

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.