Statsminister David Cameron ber sine ministre fortsette som før. Samtidig etablerer han et utvalg i regjeringen som får i oppgave å forhandle med EU i forbindelse med utmeldingsprosessen.

Utvalget skal jobbe intensivt med å finne ulike løsninger, slik at den vil kunne gi råd og bistå til statsministeren som skal overta etter Cameron og lede prosessen som skal føre til at Storbritannia blir meldt ut av EU.

– Statsministeren har foreslått og regjeringen støtter etableringen av en ny enhet som skal lede det krevende arbeidet med sakene som må behandles i forbindelse med å presentere muligheter og råd til den nye statsministeren, sier Camerons talskvinne. (©NTB)

Følg markedet med DN Investor

Les mer på DN.no:

Billigste pund på et år

Super-pt Frank-Idar tjener over en million i året  

Arbeidsgivere legger større vekt på karakterer enn tidligere  

Brexit kommer til å koste Europa dyrt. Norge slipper ikke unna: Storbank varsler kraftig nedtur dnPlus (DN+)

Her er mastergradene som gir jobb. Og det er en overraskende gruppe som er på lønnstoppen: De sikre mastergradene dnPlus  (DN+)

Anbefalt av DNtv:

Alpine helvetesuker
Se de norske alpinstjernene tynes for å bli best i verden
04:42
Publisert:

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Offshore-lønninger og Statoil-kritikk. Konkurransedirektørens bank-bekymring. Og om sannsynligheten for et nytt rentekutt.

Brexit-spesial:

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.