Utvalget skal jobbe intensivt med å finne ulike løsninger, slik at den vil kunne gi råd og bistand til statsministeren som skal overta etter Cameron og lede prosessen som skal føre til at Storbritannia blir meldt ut av EU.

– Statsministeren har foreslått – og regjeringen støtter etableringen av – en ny enhet. Den skal lede det krevende arbeidet med sakene som må behandles i forbindelse med å presentere muligheter og råd til den nye statsministeren, sier Camerons talskvinne. (©NTB) (©NTB)

Følg markedene med DN Investor

Les mer om brexit på DN.no:

Finansministerens tale bremset ikke videre markedsfall etter brexit. Den doble politiske krisen er akutt: Markedsfall - politisk jordskjelv

Tiårig britisk statsrente under en prosent for første gang noensinne

Meglerhus nedgraderer Handelsbanken etter brexit-resultat

En femdel av britiske bedrifter vurderer å flytte  

Brexit kommer til å koste Europa dyrt. Norge slipper ikke unna: Storbank varsler kraftig nedtur dnPlus (DN+)

Les også:

Super-pt Frank-Idar tjener over en million i året  

Arbeidsgivere legger større vekt på karakterer enn tidligere  

Her er mastergradene som gir jobb. Og det er en overraskende gruppe som er på lønnstoppen: De sikre mastergradene dnPlus  (DN+)

Anbefalt av DNtv:

Alpine helvetesuker
Se de norske alpinstjernene tynes for å bli best i verden
04:42
Publisert:

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Offshore-lønninger og Statoil-kritikk. Konkurransedirektørens bank-bekymring. Og om sannsynligheten for et nytt rentekutt.

Brexit-spesial:

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.