Avgjørelsen kommer etter kuppforsøket i landet tidligere i juli.

Opplysningene onsdag kveld kommer etter at det tidligere samme dag ble kjent at det er utstedt arrestordre på flere titalls journalister i landet.

Tyrkias statsminister Binali Yildirim har uttalt at utrenskningene etter kuppforsøket ikke er over, og at det kan komme flere arrestasjoner.

I et intervju med Sky News sier Yildirim at etterforskningen pågår, og at det fortsatt er personer som myndighetene leter etter.

– Prosessen er ikke over, sier statsministeren.

Det tyrkiske militæret melder samtidig at 1.600 offiserer er tatt ut av tjeneste, deriblant 149 generaler. Det tyrkiske forsvaret har til sammen rundt 350 generaler og admiraler

Les mer om Tyrkia og ettervirkningene av det mislykkede kuppforsøket her:

Følg markedet på DN Investor

Les mer på DN.no:

Inkasso­sakene øker spesielt blant yngre: - Det er et varsko (+)

Britisk økonomi vokser videre

Oljeprisene nær bunnivå for tre måneder

Iphone-salget stuper

Anbefalt av DNtv:

Sanders buet på av sine egne da han ba om støtte til Clinton
Bernie Sanders sine tilhengere er illsinte etter e-post-lekkasjene som angivelig viser at ledere i demokratenes nasjonalkomité forsøkte å undergrave kandidatens valgkamp for å bli partiets presidentkandidat.
01:19
Publisert:

 

Slik spiller du Pokémon GO
Matias Hagen (22) viser deg hvordan du kan fange din første skapning i spillet Pokémon GO.
02:16
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.