En av fem Air France-flygninger ble kansellert og 30.000 passasjerer rammet på dag to av streiken blant Air Frances flyverter.

Streiken rammet flere torsdag enn onsdag, ifølge Jean-Marc Janaillac, administrerende direktør i Air France-KLM-gruppen.

I et intervju med den franske avisen Le Figaro sa han at streiken er beklagelig og aggressiv, fordi den kommer midt i ferietiden.

Fagforeningene anslår at streiken vil ramme hardest til helgen fordi da er de som hadde ferie i juli, på vei hjem, mens de som har ferie i august, er på vei ut.

Rundt 35 prosent av de ansatte i Air France gikk onsdag ut i en ukeslang streik etter at det ble brudd i forhandlingene om en ny tariffavtale.

I juni streiket flygerne i Air France, noe som resulterte i at hver femte flyrute ble innstilt og Air France tapte rundt 40 millioner euro.

Les mer her:

Følg markedet på DN Investor

Les mer på DN.no:

Bloomberg om Trump: - Kjenner igjen en svindler når jeg ser en

Vil rive investeringer på en kvart milliard: - Det er store penger. Vi river hele dritten

Tar ut 150 millioner i utbytte tross skrekk-år: – Ting går opp og ned dnPlus (+)

Anbefalt av DNtv:

Slik tøyer sprinterne for å bli bedre løpere
Disse tøyeøvelsene bruker Norges beste løpere.
01:49
Publisert:
 

 

Slik spiller du Pokémon GO
Matias Hagen (22) viser deg hvordan du kan fange din første skapning i spillet Pokémon GO.
02:16
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.