Russland åpner for å innføre en 48 timer lang våpenhvile for å sikre hjelpesendinger til Aleppo i Syria fra og med neste uke, opplyser det russiske forsvaret.

Meldingen fra russerne kom få timer etter at FNs spesialutsending til Syria, Staffan de Mistura, satte FNs arbeid med å bringe inn nødhjelp til Syria på vent.

Et møte i FNs humanitære arbeidsgruppe, som ledes av Jan Egeland, ble avbrutt etter få minutter.

De Mistura har gang på gang bedt om en 48 timers våpenhvile i Aleppo uten at de krigførende partene har villet samarbeide om det. For at våpenhvilen skal kunne fungere, må alle parter respektere den, framholder de Mistura. (©NTB)

Følg markedene med DN Investor

Les også:

Oljeprisen stiger over 50 dollar fatet

- I dag har vi nådd en balanse. Det er en milepæl

- Det blir et tema hvis oljeprisen faller under 40 dollar  

Hør DNs podcast der vi blant annet diskuterer høsten i aksjemarkedet, utsiktene for rentekutt og om bunnen er nådd for norsk økonomi.

Anbefalt av DNtv:

Episode 4: Slik gikk det med Sunniva i Norseman Xtreme Triathlon
DNtv har fulgt Sunniva Dring (35) frem mot ett av verdens hardeste triatlon denne helgen. Her kan du bli med på hennes spektakulære ferd med 226 km svømming, sykling og løping fra Eidfjord til Gaustatoppen.
05:01
Publisert:

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.