Arbeidet med å finne flere overlevende i ruinene pågikk for fullt hele onsdag, men redningsarbeiderne kjemper mot klokka.

Statsminister Renzi kunngjorde på en pressekonferanse onsdag kveld at 120 mennesker så langt er bekreftet døde. Men mange er fortsatt savnet, og italienske myndigheter sier tallet på omkomne vil stige.

Det letes etter mennesker i sammenraste bygninger og ruiner i de hardt rammede landsbyene Accumoli di Rieti og Pescara del Tronto og småbyen Amatrice i det sentrale Italia.

Mange barn

Mange barn er blant de døde etter jordskjelvet i Italia, sier landets helseminister Beatrice Lorenzin. Hun besøkte onsdag kveld landsbyen Amatrice, som ble hardt rammet av skjelvet.

Lorenzin kunne ikke gi noe eksakt tall på hvor mange barn som er blant ofrene, annet enn at det er mange.

Det kraftige skjelvet rammet natt til onsdag da de aller fleste ofrene lå og sov i husene sine. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.