Le Pen kom med utspillet på et partimøte i byen Brachay lørdag.

Det innvandrings- og EU-kritiske partiet ligger an til å få stor oppslutning i neste års presidentvalg, og flere eksperter mener Le Pen har en svært god sjanse til å komme seg til andre valgrunde.

Nasjonal front har i alle år fått hard kritikk av motstanderne for å være fremmedfiendtlig og antimuslimsk. Men tallene viser at oppslutningen har økt jevnt og trutt parallelt med at stadig flere franskmenn er kritiske til EUs håndtering av flyktningkrisen.

Følg markedene med DN Investor

Hør Finansredaksjonen denne uken: Delingsøkonomi er mer enn sosial dumping. Og derfor strider drosjemarkedet mot alt vi har lært på skolen.

Vi vil høre fra deg! Hva synes du om Finansredaksjonen? Gi oss gjerne tilbakemelding her.

Anbefalt av DNtv:

Sykkelsesongen er her: Disse seks øvelsene gjør deg rask på to hjul
Fysioterapeut og terrengsyklist Heidi Sandstø (33) gir deg styrkeøvelsene som gjør deg til en bedre syklist.
04:57
Publisert:
 

Glem nettbrettet - her er nettbordet
- Slik blir mobilspillene mer sosiale, sier DNs teknologijournalist Magnus Eidem. Han sjekker ut de nyeste teknotrendene på IFA i Berlin.
01:48
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.