Helsemyndighetene i England har sendt ut en advarsel i forbindelse med de høye temperaturene, ifølge Sky News.

– De fleste forholdsreglene for å takle varmen er vanlig folkevett, og for de fleste er det ikke noe å bekymre seg for. Men for noen, deriblant eldre, de med visse helseutfordringer og små barn, kan varmen innebære en reell fare, sier lege Thomas Waite ved folkehelseinstituttet i England.

Meteorologene har varslet «varme og fuktige» forhold i øst og sørøst i England, samt i London og regionen East Midlands.

– Det kommer til å bli veldig varmt de neste dagene i deler av Storbritannia, sier sjefmeteorolog Paul Gunderson ved den britiske værtjenesten Met Office.

Også i Norge er årets september varmere enn vanlig. Meteorologisk institutt har varslet at mange varmerekorder står for fall denne uka, og termometeret kan bikke 25 grader. (©NTB) (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.