Hardest rammet er Garut-distriktet, der flomvann rev med seg både bygninger og personer. Blant de døde og savnede er det mange barn under 10 år, ifølge myndighetene i regionen.

Over 1.000 mennesker har blitt evakuert fra sine hjem i Garut-distriktet og innkvartert i teltleirer. Redningsmannskaper og militært personell er sendt til området for å hjelpe til i letingen etter de savnede, mens droner blir brukt for å få en oversikt over skadene. Ifølge myndighetene er det nok mat og rent vann i området.

Flere døde ble også funnet i Sumedang-området på Java etter et jordskred.

Flom og jordskred er relativt vanlig i Indonesia i regntiden. I juni mistet nesten 50 mennesker livet etter et kraftig regnvær som skapte flom og jordskred sentralt på Java. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: Korallene dør i globalt oppvarmet hav


Asia i dag: Historisk tyfon rammer Asia i dag