Møtet vil finne sted klokken 10 søndag, blir det opplyst.

FNs generalsekretær Ban Ki-moon uttalte lørdag at han er rystet og forferdet over den voldsomme opptrappingen i bombingen av Aleppo i Syria og sier det kan grense til krigsforbrytelser.

Ban advarte om at bruk av såkalte bunkers-bomber og andre avanserte presisjonsbomber og kraftig artilleri som vilkårlig rammer sivilbefolkningen, grenser til å være krigsforbrytelser.

Etter at våpenhvilen i Syria brøt sammen mandag denne uken, har de syriske regjeringsstyrkene satt inn en offensiv mot de opprørskontrollerte delene av Aleppo.

I flere dager har byen blitt intensivt bombet, og ødeleggelsene er enorme. Om lag 200 mennesker er drept bare de siste dagene.

Hør DN-podcast om maktens språk: Er Trump og Brexit et tegn på at makten snakker over hodet på folk? Hvorfor vender folk seg fra ekspertene og heller hører på frisører enn ministre? DNs politiske redaktør Kjetil B. Alstadheim diskuterer maktens språk med Marte Gerhardsen og Lars-Erik Grønntun.

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Derfor holder Norges Bank styringsrenten uendret på 0,5 prosent
Sentralbanksjef Øystein Olsen forklarer bakgrunnen for rentebeslutningen.
04:24
Publisert:
 

Roboter inntar byggebransjen
Kruse Smith har leid inn selskapet nLink og robotene Drilly I og Drilly II til å drille ti tusen hull i taket i det nye bygget til Arkivenes Hus i Stavanger.
00:53
Publisert: