Det melder CNN, som viser til beregninger fra analyseselskapet Nielsen. Det endelige seertallet var tirsdag ikke klart, men anslag tyder på at debatten hadde til sammen 80,9 millioner seere på de tolv kanalene som sendte den direkte.

Nielsen måler normalt seere som ser på TV hjemme, så de som fulgte debatten på fester, barer, restauranter og kontorer, er ikke med i tellingen.

Flere millioner så også debatten på nett. Det er dessuten registrert 2,5 millioner som så duellen via en rekke direktesendinger på YouTube.

Den første duellen mellom Barack Obama og Mitt Romney i 2012 hadde 67 millioner seere.

Den forrige seerrekorden ble satt i 1980. 80,6 millioner så da Jimmy Carter og Ronald Reagan i den eneste debatten de to hadde mot hverandre før valget.

Les også: Dagbok fra avdød, libyisk oljeminister dukket opp i norsk rettssak. Nå rammer innholdet den franske president-kandidaten Nicolas Sarkozy.

– Det er relativt dramatisk

Krever penger for arbeid de ikke fikk gjøre

 

Se DNtv:

Se høydepunktene fra debatten
Temperaturen steg tidlig i TV-debatten mellom Hillary Clinton og Donald Trump. Stadige avbrytelser og beskyldninger fra Trump endte i munnhoggeri mellom kandidatene.
08:34
Publisert:

Brooklyns velgere skryter av Hillary etter nattens duell
DN fulgte den første presidentkandidatduellen fra The Bell House i Brooklyn.
02:41
Publisert:

- Trump er fantastisk!
Shadow Klan fra Detroit rapper helst om astrofysikk og kosmologi, men synger gjerne ut om Donald Trump og Hillary Clinton.
01:07
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.