- Det er for tidlig å si hva resultatet blir. Men vi forlater ikke EU for å gi opp kontrollen over innvandringen igjen. Vi forlater EU for å bli et fullt ut selvstendig land, sa statsministeren i sin avslutningstale til landsmøte i det konservative partiet i Birmingham onsdag.

Til stor begeistring ankom statsministeren den fullsatte landsmøtesalen til tonene av Rolling Stones' «Start Me Up». I talen snakket hun mye om at Storbritannia må bli et samfunn som fungerer for alle, slik hun også understreket da hun sto utenfor Downing Street og holdt sin første tale som statsminister 13. juli i år. Hun sa at Storbritannia dag er ikke er noe rettferdig samfunn, og fortsatte:

- Jeg ønsker at Storbritannia skal være et land hvor det ikke betyr noe hvor du kommer fra, hvem du er, hvilken hudfarge du har, om du er homofil eller heterofil - alt som skal bety noe er hvor hardt du er villig til å arbeide, sa May.

Hun gikk også til et kraftig angrep på Labour, som hun betegnet som et dypt splittet parti som driver med en meningsløs politikk der de kjemper mot hverandre.

Følg markedene med DN Investor

Hør DN-podcasten om at penger er gratis: Rentenivået er unormalt lavt, og økonomene har ikke filla peiling på hvorfor. DNs utgavesjef Terje Erikstad og makrojournalist Einar Takla diskuterer med finansjournalist Marte Ramuz Eriksen hva som skal til for å få Øystein Olsen og andre sentralbanksjefer i zen.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.

Anbefalt av DNtv:

Tror fremdeles på marked for diesel-SUV
Audi skal selge 1300 nye av den suven Q5.
01:14
Publisert:

- Laget for Norge
Opelsjefen mener rekkeviddeangst kan fjernes fra ordboken. Her er Opels første elbil.
02:13
Publisert:

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.