Lyntog-operatøren Eurostar vil kutte omlag 80 årsverk og redusere rutetilbudet mellom London og Paris som følge av lavere etterspørsel etter brexit, melder Bloomberg News, som viser til Daily Telegraph.

Selskapet skal være i samtaler med fagforeningene om frivillige avganger og permisjoner.

- Det er et utfordrende klima for alle transportselskaper og vi trenger å håndtere kostnadene våre på en forsvarlig måte. Derfor ser vi på størrelsen og formen på aktivitetene våre, sier talsperson Catherine Bayles.

Eurostar varslet i slutten av juli at antall reisende var ned tre prosent i andre kvartal mens inntektene var ti prosent som følge av færre forretningsreisende i perioden opp mot brexit-avstemningen 23. juni.

Samtidig ble fritidsreiser til Paris og Brussel rammet av terrorbegivenhetene i begge byer, ifølge Bloomberg.

Les også: Vestfoldbanen stanses i fire uker

Lerum flytter fra Sogndal (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Angriper HMS-kjøret
Oljeleverandør Ståle Kyllingstad ba om tilpassede vernesko og vernehansker til to-tre ansatte. I stedet skrev HMS-staben to tykke rapporter.
02:07
Publisert:

Kongen av trefelling
Tømmerhugger på fem kontinenter, motorsagentertaineren, verdensmesteren i kvisting og trefelling i Canada­ og tre ganger norgesmester i motorsag med to kongepokaler. Olav Antonsen håndterer motorsagen som en kunstner.
00:55
Publisert: