Innsatsen for å undergrave Clintons støtte i innspurten av valgkampen er rettet mot liberale, hvite middelklassevelgere, unge kvinner og svarte amerikanere, skriver Bloomberg.

Trumps valgkamp vil for det første minne velgerne om Clintons tidligere støtte til frihandelsavtalen TPP for landene rundt Stillehavet, en avtale mange liberale velgere er kritiske til.

- Absolutt i strid med USAs lange demokratiske tradisjon

For det andre skal det rettes fokus mot ektemannen Bill Clintons sexskandaler, med mål om å vekke avsky blant kvinner.

For det tredje vil Trump-kampanjen minne svarte amerikanere om Hillarys uttalelse for 20 år siden om at noen svarte menn er «rovdyr».

– Strategien er absolutt i strid med USAs lange demokratiske tradisjon som har gjort landet vårt mektig i mer enn to århundrer, sier Det hvite hus' talsmann Josh Earnest, som legger til at presidentkandidater vanligvis satser på å vinne folk over ved å inkludere dem i den demokratiske prosessen. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: -Hun er en rockestjerne!

 
Clinton vil satse grønt, Trump vil brenne kull  

Ber folk boikotte Trump-hotell dnPlus (DN+)