I morgentimene tirsdag klager flere kunder på DNBs Facebookside om at nettbanken ikke fungerer som den skal. DNB bekrefter overfor kundene at "flere tjenester er ute av drift" og at de ikke vet hvr raskt feilen kan rettes.

Driftsleverandøren Evry er varslet.

- Vi beklager ulempene for de kundene som ikke kom inn nå på morgenkvisten, sier kommunikasjonssjef Even Westerveld til E24.

Største nettbank

DNB er Norges største bank for privatkunder og har over 1,8 millioner nettbankbrukere. Bare i år har trøbbel hos driftsleverandøren Evry ført til et titalls tjenesteutfall som rammer disse kundene.

Evry har tidligere sagt til DN at de har en ambisjon om ikke å ha flere enn 18 «bankhendelser» i løpet av året, en halvering fra året før.

Les også:
Menn med barn tjener stadig mer
Slik kuppet han luksuseiendommen for 70 millioner
- Det kan være fryktelig ensomt
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.