Hittil har den stadig voksende bilprodusenten Hyundai manglet et alternativ i familiebilklassen - en av de mest populære bilklassene i Norge, som består av bestselgende modeller som Volkswagen Passat, Toyota Avensis og Ford Mondeo.

Nå har Hyundai sluppet prisene på sin nye stasjonsvogn i40; Med dieselmotor på 1,7 liter og 115 hestekrefter starter den på 275.900 kroner.

Det er minimum 25.000 kroner billigere enn nevnte konkurrenter.

Toppmodellen med full utstyrspakke, dieselmotor på 136 hestekrefter og automat kommer på 412.950 kroner. Da får man en velutstyrt bil med blant annet panorama soltak, filskifte-varsler, skinnseter, navigasjon, ryggekamera, xenonlys, el-sete, to-sone automatisk klima-anlegg, avkjølt hanskerom, parkeringssensor, oppvarmet sone for vindusviskere, cruisecontroll, regnsensor og sotete ruter.

Alle modellene har oppvarmede sidespeil med blinklys, aktive nakkestøtter, elektrisk parkeringsbrems, bagasjeromsskjuler, og oppvarmede for- og bakseter. (ikke oppvarmede bakseter i minste bensinmotor).3,

Bilen kommer på markedet i sommer, og i Norge regner man med å selge 1000 biler i år, og det dobbelte til neste år. Med slike priser burde ikke det by på problemer.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.