9.300 personer registrerte seg på nettet i håp om å kunne bli eier av en av de første 500 nye Ford Mustang-modellene for Europa under forrige helgs UEFA Champions League-finale, melder bilprodusenten.

De første 500 bilene var fulltegnet allerede 30 sekunder etter avspark i oppgjøret mellom Real Madrid og Atlético Madrid i Lisboa.

Av de 9.300 som registrerte seg, er 120 norske, opplyser Anne Sønsteby, informasjonsdirektør i Ford Motor Norge til DN. Dette til tross for at bilen ennå ikke har fått norsk pris.

Sønsteby skriver i en mail til DN at Norge vil få tildelt biler av de 500 første, men at det ennå ikke er avklart hvor mange som kommer hit til landet.

De 500 Mustang-bilene er fordelt til 20 europeiske land. Ford vil de neste ukene kontakte kundene i hvert av disse landene som var først ute med sine bestillinger. 

- Vi visste at forventningene til nye Ford Mustang var enorm nå når den kommer til Europa, men det som skjedde under Champions League-finalen var overveldende, sier Steve Kimber, leder for den norske Ford-importøren.

Under finalen kunne man bestille fastback-modellen i Race Red og kabriolet-modellen i Magnetic Silver, begge med mye utstyr. Motorene som kunne velges var en 2.3-liters med over 309 hestekrefter og 407 newtonmeter dreiemoment, samt en femliters V8-motoren med over 425 hestekrefter og et dreiemoment på 529 newtonmeter.

Mustang kommer til Europa og Norge i 2015.

Champions League-trofeet ble fraktet til stadion i Lisboa i en Ford Mustang.
Champions League-trofeet ble fraktet til stadion i Lisboa i en Ford Mustang. (Foto: Ford)
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.