Honda NSX het en bil som ble produsert mellom 1990 og 2005. Bilen har etterhvert blitt legendarisk, og prydet mang et gutterom på 90-tallet med sine spektakulære linjer, og korrekte prestasjoner.

Bilen hadde en potent midtmontert V6-motor, to seter og bakhjulsdrift, og er av mange regnet som den første superbilen fra Japan.

Under bilutstillingen i Detroit i januar vil neste generasjon NSX debutere, og bilen er definitivt tilpasset en nyere tid.

Det betyr antakeligvis både firehjulsdrift og hybrid drivlinje med mer enn 500 hestekrefter. Vi har sett en prototype før, men denne gangen er det altså produksjonsmodellen som skal avdukes.

Etter tre år med intensivt utviklingsarbeid gleder vi oss til å avsløre neste generasjon superbil, Honda NSX, for verden. Vi har utviklet en menneske-sentrert superbil som adlyder sjåførens vilje og som bygger på NSX-arven, sier Ted Klaus, sjefsingeniør for NSX.

Vi håper bilen kommer til Noirge i slutten av neste år, eller i verste fall i 2016. Det lille man kan tolke ut av disse bildene, ser i hvert fall lovende ut.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.