– Top Gear Live beklager å måtte meddele billettkjøperne til neste ukes show i Stavanger at vi må utsette alle fire oppsetningene. I løpet av de neste par ukene blir nyoppsatte datoer for senere i år bekreftet, opplyser en BBC-talsmann til Daily Mail.

I mellomtiden er altså Stavanger-showene utsatt på ubestemt tid, slik Stavanger Aftenblad skriver.

Talsmannen opplyser videre at to Top Gear-show i Sydney i Australia 18. og 19. april foreløpig ser ut til å gå som planlagt. Det gjør også de øvrige showene som er planlagt fremover, med unntak av Stavanger-oppsetningene, melder BBC.

– Aner ikke

De lokale arrangørene av det planlagte Top Gear-showet i Stavanger uttaler til Stavanger Aftenblad aner ikke om det noensinne blir noe av oppsetningen i oljebyen etter at BBC onsdag sparket Jeremy Clarkson som programleder.

Det er ikke bare TV-programmets framtid som er uklar. Også liveshowene er helt i det blå. Ingen har offisielt uttalt seg om hva som skal skje med de planlagte livearrangementene, men ifølge virker det stadig mer sannsynlig at det aldri blir noe av oppsetningen i Rogaland.

«Aner ikke», er svaret fra daglig leder Karton Nilsen i Folkehallene når han blir spurt om hva som nå skjer videre. Folkehallenes Sørmarka Arena er stedet der showet skulle ha blitt holdt.

Fikk ikke mat

Teknisk tilrettelegger av Top Gears liveshow i Norge er Atomic. Heller ikke der er det noen som kan svare på hva som skjer med Stavanger-arrangementet. BBC styrer all informasjon rundt Top Gear Live, men avisen har ikke klart å få kommentarer derfra. Det er solgt 17.000-18.000 billetter til showet i Stavanger.

Clarkson fikk onsdag sparken som Top Gear-programleder i BBC etter at han gikk til angrep på en av programmets produsenter under en innspilling i Yorkshire. Angrepet skjedde angivelig som følge av at han ikke fikk varm mat på slutten av en lang arbeidsdag.

Når Clarkson ikke lenger er programleder i Top Gear, er også situasjonen uviss for medprogramlederne James May og Richard Hammond. TV-programmet vises for 350 millioner seere i rundt 200 land og har gitt betydelige inntekter til BBC.

Les også:
Clarksons angrep blir politisak
BBC sparker «Top Gear»-programleder

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.