– Sammenlignet med gjennomsnittet for april måned de ti foregående årene, er årets apriltall 21,2 prosent høyere, skriver bransjeorganisasjonen Opplysningsrådet for Veitrafikken AS

I april hadde 44 prosent av alle nyregistrerte personbiler dieselmotor, i april 2014 var andelen 49,7 prosent. Det ble registrert 1.554 nye personbiler med hybriddrift og 1.975 nye elbiler. Det er 715 flere elbiler og 635 flere hybridbiler enn for ett år siden.

Av luksusbilene er det hittil i år solgt én Ferrari, to Maseratier og to modeller av Aston Martin i Norge. Til sammenligning har Volkswagen solgt 8.893 biler i Norge hittil i år, en framgang på 40 prosent sammenlignet med fjoråret. Bare i april solgte Volkswagen 2.667 biler i Norge, nesten dobbelt så mange som neste bilmerke på listen som er Toyota som solgte 1.274 biler.

Les også:
– Hvis du bruker 40-50 timer i uken på studiene er det fortsatt rom for å jobbe litt
Meglerhus: Nå knuser svenskene oss
Her er prisen for Audi Q7 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.